Hoppa till sidans innehåll

Våra Gruppnivåer


TILL ANMÄLAN

Baddaren 
Med lekfulla övningar övar man upp barnets vattenvana och skapar en trygg miljö för barnet att våga ta sig runt i vattnet, få vatten över sig samt doppa huvudet.
Mål: att kunna röra sig vatten och doppa huvudet.
Tider HT21: söndagar 10.30 och 13.00

Sköldpaddan 
För den som kan doppa hela huvudet under vatten utan större problem samt hoppa och leka i vattnet utan rädsla. Med lekfullhet introduceras vissa av de övningar som utgör grunden i simundervisningen. 
Mål: att kunna flyta och glida i vattnet på rygg eller mage, gärna båda. Samt att kunna grundläggande simteknik och simma någon meter.
Tider HT21: söndagar 11.00 och 13.30

Bläckfisken 
För den som kan flyta på rygg eller mage i fem sekunder, samt har börjat simma några meter. Här fortsätter man att träna på vattenläge som innebär att kunna ligga ner i vattnet på mage och rygg och med egen kraft vända sig i vattnet. Här övar vi mycket på ben- och armtag både med och utan utrustning. 
Mål: att kunna flyta och röra sig i vattnet utan problem samt kunna simma 3-5 meter.
Tider HT21: söndagar 11.30 och 14.00

Pingvinen 
För den som kan flyta på både rygg och mage samt kan simma minst 5 meter. Här blir teknikövningarna mer utmanande och vi övar på att simma längre sträckor med ganska god teknik. Vi övar även på fler simsätt och introducerar andningen i simningen. 
Mål: att förbättra sin simteknik samt ha goda kunskaper i minst två simsätt. Har provat på alla fyra simsätt. Att vid upprepade tillfällen ha simmat minst 10 meter utan att stanna. 
Tider HT21: söndagar 12.00 och 14.30

Fisken Silver 
För den som kan simma minst 10 meter med god simteknik i två simsätt, och ska kunna flyta obehindrat på både rygg och mage. Andningstekniken ska vara ganska bra. 
Mål: att kunna simma 25 meter med bra teknik.
Tider HT21: söndagar 12.30 och 15.00

Fisken Guld 
För den som kan simma nästan 25m, och måste jobba lite mer med teknik för att kunna simma med Hajen. Andningstekniken ska vara bra. 
Mål: att kunna dyka och simma 25 meter med bra teknik på djupt vatten
Tider HT21: måndagar kl 17.00-18.00

Hajen 
För den som kan simma minst 25 meter utan problem på rygg och mage. 
Mål: att kunna simma 200m; 150 på magen och 50 på ryggen. 
Tider HT21: tisdagar kl 17.00-18.00 

___________________________________________________________________

TÄNK PÅ att skriva in namn och personnummer på personen som ska anmälas. Man kan alltså inte anmäla sitt barn med sitt eget namn och personnummer.

Träningsavgift
1 300 kr/termin
Medlemsavgift
300 kr (betalas endast en gång per år) 
Administrationsavgift
Det tillkommer en administrationsavgift, läs mer om den längre ner, under "anmälan/betalning,


Höstterminen 2021
Höstterminen 2021 startar v35 och slutar v50.

Anmälan/Betalning
Anmälan är klar när betalningen är gjord. Vid eventuellt förhinder/avhopp max två veckor efter terminsstart betalar vi tillbaka del av kostnaden. Vi tar ut en administrationsavgift på 200 kr vid återbetalning, och 100 kr per tillfälle. Efter tredje veckan sker ingen återbetalning, med undantag ifall det kan styrkas med läkarintyg.

 

Nytt för denna termin!!
Administrationsavgift:
Nu erbjuder vi nya digitala betalningsmetoder – allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För samtliga betalningar tillkommer en extern administrationsavgift mellan 9 - 59 kr. 
MEN detta innebär även att ni får tillgång till medlemsappen, som kan laddas ner på AppStore och GooglePlay, sök på "sportadmin medlemsappen". Där har ni tillgång till bland annat föreningens mailutskick, barnens simmärken, och era fakturor.
Eftersom vi är en ideell förening så är detta en kostnadseffektiv lösning som gör att vi inte behöver höja våra träningsavgifter.

 


 

Välkomna!

 

Uppdaterad: 22 JUL 2018 19:17

 

DIREKT TILL

ANMÄLAN 

 

 

 

Vill du jobba hos oss?
Skicka intresseanmälan till This is a mailto link
Läs mer här

 

 

Postadress:
Angereds Simklubb - Simidrott
Johan Pihl, Lyckåsvägen 6
42470 Olofstorp

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

 

 

 

SAMARBETSPARTNERS

Logga Freker