Hoppa till sidans innehåll

Corona-viruset

13 MAR 2020 21:41
Vi fortsätter vår verksamhet som vanligt, men följer Folkhälsomyndighetens och Simförbundets råd noga, och kommer meddela medlemmarna direkt vid eventuella ändringar.
(Uppdaterat senast 3 maj 2020.)
  • Uppdaterad: 13 MAR 2020 21:41

Med anledning av händelseutvecklingen för Corona-viruset vill vi förtydliga att Angereds Simklubb följer Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer. Under veckan höjdes risknivån för spridning av Corona-viruset inom Sverige till "mycket hög risk". Folkhälsomyndigheten för en dialog med regeringen vad gäller eventuella begränsningar av folksamlingar såsom idrottsevenemang. Vi följer såklart eventuella nya rekommendationer om förhållningssätt.

Allmänna råd att tänka på i samband med simskola och träning:

  • En allmänt förebyggande åtgärd mot luftvägsinfektioner är att undvika att röra vid ansiktet eller ögon samt att undvika nära kontakt med sjuka människor.
  • Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten, före måltid, mathantering och efter ett toalettbesök. Handsprit kan vara ett alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt.
  • Genom att hosta och nysa i armvecket eller i en pappersnäsduk hindrar du smitta från att spridas i din omgivning eller från att förorena dina händer.
  • Stanna hemma när du är sjuk eller snuvig för att undvika att smitta andra.
Skribent: Matilda Wendt
Epost: Adressen Gömd

 

DIREKT TILL

ANMÄLAN 

 

 

 

Vill du jobba hos oss?
Skicka intresseanmälan till This is a mailto link
Läs mer här

 

 

Postadress:
Angereds Simklubb - Simidrott
Johan Pihl, Lyckåsvägen 6
42470 Olofstorp

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

 

 

 

SAMARBETSPARTNERS

Logga Freker