Hoppa till sidans innehåll

Anpassningar Covid-19

06 AUG 2020 22:57
Angereds Simklubb följer Folkhälsomyndighetens och Svenska Simförbundets rekommendationer. Här nedanför kan ni läsa mer om hur vi arbetar för att bidra till en säker simskola.
  • Uppdaterad: 06 AUG 2020 22:57

Hur jobbar vi i Angereds Simklubb för att minska smittspridning?

- Vi har tillfälligt under hösten minskat antalet barn i grupperna för att inte ha för många barn i bassängen samtidigt. 

- Vi uppmanar alla att stanna hemma vid sjukdomssymptom samt två dagar efter tillfrisknanade. Detta gäller såklart även våra simlärare. 

- Vi uppmanar alla att komma till simhallen max 10min innan sin lektion börjar, samt att om det är möjligt duscha hemma efter lektionen. Detta för att minska trängsel i omklädningsrum och duschar.

- Vi använder oss utav material som hjälper barnen att hålla avstånd både i och utanför bassängen. Vi undviker även lekar och övningar som innebär närkontakt. 

- Bland de äldre barnen uppmanar vi till att hålla avstånd mellan varandra, och anpassar även lektionerna på bästa sätt för att det ska kunna fungera.

- Vi för en dialog med Angered Arena kring vad vi tillsammans kan göra för att skapa en så trygg miljö som möjligt för alla som vistas där. 

Skribent: Matilda Wendt
Epost: Adressen Gömd

 

DIREKT TILL

ANMÄLAN 

 

 

 

Vill du jobba hos oss?
Skicka intresseanmälan till This is a mailto link
Läs mer här

 

 

Postadress:
Angereds Simklubb - Simidrott
Johan Pihl, Lyckåsvägen 6
42470 Olofstorp

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

 

 

 

SAMARBETSPARTNERS

Logga Freker